Dongguan Boshi Purification Technology Ltd.

Високоефективно устройство за подаване на въздух за гладка дифузерна плоча

Време за освобождаване: 2022-08-25 16:39:12    Хитове: 4

10002.jpg


10003.jpg

10004.jpg

10005.jpg


Атрибути на продукта:

Портът за ефективно подаване на въздух на уплътнението на резервоара за течност е висок-Ефективно захранващо устройство за въздух порт, който понастоящем е по-добър от механичното устройство за уплътняване с компресия. Рамката на върха-филтър за ефективност, използван с резервоара-запечатан високо-коефициент на ефективност

Има вдлъбнатини наоколо. По време на процеса на монтаж уплътнителните жлебове на високо-Ефективният филтър е сгушен с ръбовете на ножа около кутията, за да образува херметично уплътнение, което ефективно избягва необходимостта от обикновена висока температура-предаване на ефективността.

Поради ненадеждната инсталация на механичното пресоващо устройство, потокът на нечист въздух, който не е филтриран от високия-филтърът за ефективност се влива в чистата зона.


Технически параметри:

微信图片_20220825163037.png

10006.jpg


10007.jpg10011.jpg

10009.jpg

The High-ефективно ефективно устройство за подаване на въздух използва модулен дизайн, а корпусът е изработен от висока-Качествено студено-Производство на ламарина, повърхностно електростатично пръскане или производство на неръждаема стомана. Включително резервоари за статично налягане, филтри, дифузерни плочи, почистване на всички нива на ремонт и ново строителство.

Когато се използва чистата стая, тя може да бъде директно инсталирана в чистата стая като терминален висок-филтърно устройство за ефективност.

Таван на чистата стая и други места, конструкцията е проста между филтъра и кутията

Неопреново уплътнение от затворена клетка. В същото време, Метод на уплътняване, за да отговори на по-високи изисквания за чистота, уплътнение на резервоара за течност, за да се гарантира, че няма изтичане на частици между филтъра и кутията.




предишен: Въздушен филтър w/...

Следващия: No